world travelers bar kruzovi

Vrijeme je za novo putopisno druženje – World Traveler’s bar!

Društvo,
Jeste li se svi vratili sa zimovanja, ljetovanja, skijanja i city break-ova?
Sjajno, onda je vrijeme je za novo putopisno druženje – World Traveler’s bar! ?

Stižu Kruzovi s pričama o Japanu

Ovoga puta u goste nam dolaze domaći gosti – Kruzovi i donose svoje priče o Japanu. ?
Znate ih svi, zar ne? Draga nam i simpatična obitelj iz Rijeke što putuje po svijetu i nosi hula hop sa sobom – Adriana, Vedran i njihova osmogodišnja kćer Lara.? Prošpartali su već pola svijeta, a njihove nesvakidašnje putopise prate svi ljubitelji putovanja diljem Lijepe naše na blogu kruzovi.com.
world traveler's bar kruzovi
Dođite da se zajedno s Kruzovima preselimo u šarenilo Tokija, grada najluđe ulične mode na svijetu, grada nepušača koji u kolicima umjesto djece šetaju pse. Ispričati će nam kako izgleda najmnogoljudniji pješački prijelaz na svijetu, onaj na Shibyi, zašto u Japanu ne smijete preskočiti odlazak na karaoke i kako unajmiti kimono u Kyotu.

Čut ćemo i kakve su sreće bili s O-mikuji fortune, i još mnogo, mnogo toga:
„Japan je drugačiji od svega što smo do sada vidjeli. Kroz predavanje vas vodimo u jednu drugu dimenziju. Putem ćemo vam otkriti ljepotu prirode, ludu energiju gradova, nevjerojatne ljude… pričat ćemo o organizaciji putovanja, doživljajima i onome što većinu zanima – cijenama. Odmah da kažemo – Japan nije toliko skup koliko se priča…” – kažu Kruzovi

Naoštrite se, pripremite pitanja, ponesite bilježnice i zapisujte – sigurno ćete poželjeti staviti Japan na svoju „bucket listu“, pod uvjetom da već niste.

I ne zaboravite ih pitati zašto uvijek „vode“ i hula hop na putovanja. ?

 

Prijavite se putem linka i sačuvajte mjesto

Save the date: Utorak, 28.01.2020. u 19:00, Caffe bar Corto Maltese, Rijeka.

?Startamo u 19:00, osim zanimljivih gostiju, pripremili smo vam i tombolu s cool nagradama, čeka vas besplatno piće dobrodošlice, općenito pića po promotivnim cijenama, te free parking (ispred caffe bara).

❗Ulaz je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju na link http://bit.ly/38lbCoX

Prijave se primaju do popunjenja mjesta.

Vidimo se na Terminalu, mjestu s najljepšim pogledom na našu prijestolnicu kulture, s pričama o dalekim prekrasnim zemljama.

Čekamo vas,
Kruzovi & World Traveler?