VIJETNAM

Stazama uzbudljive povijesti pulsirajućih gradova, mirnih krajolika i veličanstvenih planina, vodimo vas kroz Vijetnam. Doživite s nama spoj tradicionalnog i suvremenog u zemlji čija će vas toplina i srdačnost zauvijek kupiti.

Pulsirajuće ulice

Niti sa jednog se putovanja nećete vratiti sa toliko impresija kao iz Vijetnama. Ovo je zemlja u kojoj se život dešava na ulici, koja će vas uvući u nezaustavljiv vrtlog mirisa, gužve, prometa, boja, osmjeha … I to tako čvrsto da će puls vijetnamskih ulica osjećati  dugo nakon povratka. Zadivit će vas lagani ples prirode i njeni magični krajolici. Okusi Vijetnama otkrit će vam potpuno novi svijet jer hrana je tamo filozofija života. Kušati ćete delicije za koje niste mogli ni zamisliti da postoje, ali i već poznate namirnice na potpuno nepoznate načine. I da, poželjet ćete otkriti svaki kutak ove zemlje.
Odaberite putovanje
Imamo za vas provjeren recept putovanja za pamćenje

Doživite Vijetnam na naš način

Saznajte kakve  priče  krije drevni Vijetnam i krenite stazama burne povijesti kroz metropolitski Hanoi, vijetnamsku prijestolnicu bogatog kulturnog nasljeđa. Provozajte se zelenim vodenim putovima delte Mekong i prošetajte po Božijoj ruci, nadaleko poznatom arhitektonskom čudu, mostu Golden Bridge. Doživite svitanje u nestvarnom zaljevu Halong bay, jednoj od najimpresivnijih panorama jugoistočne Azije. Zalutajte ulicama Ho Chi Minh Cittya, koketirajući s budističkom tradicijom, vrtoglavim neboderima i tekovinama francuskog kolonijalizma. Spoznajte dovitljivost Vijetnamaca istražujući podzemne tunele ratne povijesti. I Ninh Binh, Hue i Hoi An čekaju da ih istražite, i još mnogo, mnogo toga.

Istražite Vijetnam s World Travelerom.

No results found ....

Galerija

Ipak tražite nešto drugačije? Javite nam se!

S punim povjerenjem oslonite se na naše ogromno iskustvo strastvenih svjetskih putnika i do najsitnijih detalja organizirati ćemo vaše sljedeće putovanje bilo na neku od ponuđenih egzotičnih destinacija, ili pak na neku koju vi želite.

Za vas možemo organizirati:

teambuildinge

Teambuildinge

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

proslave-jubileja

Proslave jubileja

Medeni mjesec

Medeni mjesec

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Info telefon

051 601 842