TRENING KAMP TAJLANDSKOG BOKSA

16 dana – 10.900 kn

Naučite i trenirajte kraljevsku borilačku vještinu Muay Thai na magičnoj lokaciji na Tajlandu s profesionalnim trenerima i aktualnim prvacima u tajlandskom boksu. Vratite se u formu, riješite se suvišnih kilograma i nagomilanog stresa, pripremite se za nadolazeći meč ili jednostavno poklonite sebi jedno novo iskustvo.

trening kamp tajlandskog boksa
trening kamp tajlandskog boska
Threning kamp Tajlandskog boksa Hua Hin

Odaberi svoj idealan program putovanja i dinamiku treninga u trajanju od  11 ili 16 dana i ne zaboravi: na ovom putovanju uz tebe će u svakom trenutku biti prisutni hrvatski treneri: Leon Beneta, dugogodišnji trener i osnivač zagrebačkog kluba Leon Gym, te Igor Radiković, magistar kineziologije te kondicijski i individualni trener.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?

Bilo da ste apsolutni početnik, napredni vježbači ili jednostavno samo tražite “okidač” za zdrave promjene u svom životu, ovo može biti putovanje za vas. Nudimo vam putovanje i program treninga prilagođen upravo vašim potrebama i mogućnostima. Zamislite da započinjete dan laganim trčanjem, okruženi palmama i zvukovima valova koji se lome na prekrasnoj pješčanoj plaži. Ako vam je to nekad i zvučalo nestvarno, više nije. Naš tim iskusnih trenera i pratitelja putovanja, te vrsnih poznavalaca Tajlanda vodi vas u moderno uređen kamp King of Muay Thai u Tajlandu, u prekrasan grad Hua Hin udaljen svega 150 km od Bangkoka. Kamp se nalazi na svega 5 minuta od mora i pruža različite mogućnosti treninga pod budnim okom profesionalaca.

Imat ćete priliku naučiti sve tajne drevne borilačke vještine Muay Thai, poznatije kao Tajlandski boks, poraditi na svojoj tehnici i kondiciji, uživati u prekrasnim prirodnim ljepotama Hua Hina ili jednostavno vrijeme provoditi na plaži ili bazenu. Glavni trener kampa Wanchana King of Muay Thai (Fighting Record Total : 270. Wins : 215 By Knockout : 70 Losses : 49) je aktualni osvajač Max Muay Thai Global Championship-a do 66 kg od veljače 2019. godine, a u svojoj se profesionalnoj karijeri borio na mnogim poznatim stadionima kako na Tajlandu (Rajadamnern, Lumpinee, Omnoi Stadium,…) tako i drugdje u svijetu (Maroko, Japan, Kina, Filipini, Mianmar,…).

PLAN PUTOVANJA & TRENINGA

Termin putovanja:

 • 06.08.2020. – 21.08.2020. (16 dana / 13 noćenja)

1. dan, 6.08.2020., četvrtak Zagreb - Dubai

U odličnoj formi i puni dobre energije okupljamo se u Zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, kako bismo se uputili ka našoj dugo sanjanoj destinaciji – Tajlandu. Najprije letimo za Dubai, odakle nas očekuje let prema Bangkoku.

2. dan, 7.08.2020., petak Dubai – Bangkok

Po dolasku u Bangkok smještamo se u hotel (4*). Nakon kratkog odmora slijedi organizirani posjet sportskim trgovinama borilačke opreme gdje po povoljnijim cijenama možete kupiti svu opremu koja će vam biti potrebna za nadolazeće dane. Povratak u hotel. Večer slobodna za samostalno istraživanje ili organizirani odlazak na neku od noćnih tržnica.

Noćenje u hotelu (4*) u Bangkoku.

3. dan, 8.08.2020. subota Bangkok

Nakon doručka u hotelu, lagani trening aklimatizacije u parku do hotela. Po završetku treninga, slobodni ste za samostalno istraživanje grada ili organiziranu city turu gdje možete vidjeti neke od znamenitosti grada Bangkoka (Royal palace, Wat Arun, Wat Po,…). U večernjim satima odlazimo na fakuktativni izlet na jedan od gradskih stadiona (ovisno o rasporedu mečeva) gdje ćete imati prilike uživati u mečevima tajlandskog boksa. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za samostalno istraživanje ili organizirani pohod na noćni život Bangkoka.

Noćenje u hotelu (4*) u Bangkoku.

4. dan, 9.08.2020. nedjelja Bangkok – Hua Hin

Nakon doručka slijedi odjava iz hotela i organizirani transfer u Hua Hin. Hua Hin je jedno od najstarijih ljetovališta na Tajlandu, a ujedno i najpopularnija vikend destinaciji stanovnika prijestolnice. Tu se nalazi i ljetna rezidencija tajlandske kraljevske obitelji. Hua Hin je kao stvoren za ljubitelje osamljenog odmora i posjetitelji ovdje dolaze isključivo da se opuste i odmore. Po dolasku u Hua Hin, smještaj i ostatak večeri slobodno. Lokacija smještajnih jedinica je u neposrednoj blizini kampa. Smještaj je u dvokrevetnm sobama (noćenje sa zdravim doručkom, doručak se poslužuje u restoranu kampa nakon jutarnjeg treninga) sa kupatilom, klima uređajem, frižderom te zajedničkim bazenom.

Noćenje u kampu.

5. dan, 10.08.2020. ponedeljak Hua Hin

Dnevno možete prisustvovati na dva grupna treninga tajlandskog boksa (jutarnji od 8:00 do 10:00 i poslijepodnevni termin od 17:00 do 19:00), organiziranom jutarnjem grupnom trčanju sa trenerom/ vodičem iz kampa od 8:00 sati neposredno prije jutarnjeg treninga tajlandskog boksa (trči se od 3 do 5 km). Svi treninzi su prilagođeni Vašem trenutnom stanju treniranosti i sami birate koliko želite trenirati. Na upit, a ovisno o trenutnoj raspoloživosti trenera, moguće je uz doplatu organizirati dodatne treninge kao što su: individualni trening tajlandskog boksa, booth camp ili pilates. Večer slobodna za samostalno istraživanje.

Noćenja u kampu.

6. dan, 11.08.2020. utorak Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

7. dan, 12.08.2020. srijeda Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

8. dan, 13.08.2020. četvrtak Hua Hin

Dan odmora, te mogućnost organiziranog fakultativnog izleta na Brdo majmuna, Utočište za slonove, 7 kraljeva Siama ili slično (uz nadoplatu, cijena ovisi o broju prijavljenih sudionika).

Noćenje u kampu.

9. dan, 14.08.2020. petak Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

10. dan, 15.08.2020. subota Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te prema dogovoru posjet jednom od stadiona na mečeve tajlandskog boka (uz nadoplatu, cijena ovisi o broju prijavljenih te rasporedu mečeva) Ostatak večeri slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

11. dan, 16.08.2020. nedelja Hua Hin

Dan odmora od treninga za oporavak ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

12. dan, 17.08.2020. ponedjeljak Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

13. dan, 18.08.2020. utorak Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

14. dan, 19.08.2020. srijeda Hua Hin

Treninzi prema rasporedu te večer slobodna za odmor ili samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

15. dan, 20.08.2020. četvrtak Hua Hin – Bangkok - Dubai

Jutarnji trening, nakon treninga povratak u hotel i odjava iz soba. U popodnevnim satima organiziranim transferom krećemo prema zračnoj luci u Bangkoku odakle nas čeka noćni let za Dubai.

16. dan, 21.08.2020. petak Dubai - Zagreb

Po dolasku u Dubai presjedamo na let za Zagreb. Dolazak u Zagreb oko 13:00 sati.

UPOZNAJTE SVOJE TRENERE

Na ovom putovanju uz Vas će u svakom trenutku biti prisutni hrvatski treneri: Leon Beneta, dugogodišnji trener i osnivač zagrebačkog kluba Leon Gym, te Igor Radiković, magistar kineziologije te kondicijski i individualni trener.

Leon Beneta je rođen je 1972. u Zagrebu. 1986. počinje trenirati muay thai i ubrzo nakon toga natječe se na muay thai, kickboxing i savate natjecanjima na razini Hrvatske. 1991. jedan je od suosnivača kluba Holly Spirit u kojem iste godine započinje trenersku karijeru. 1996. postaje suosnivač kluba Barun Trenk u kojem nastavlja stjecati trenersko iskustvo. 2008. osniva vlastiti klub u kojem do danas radi kao glavni trener. Uz službenu trenersku licencu Hrvatskog kickboxing saveza dodatno je razvijao svoje znanje te stekao certifikat instruktora grupnog fitnesa i certifikat instruktorskog seminara na Muay Thai Institutu u Bangkoku. Osim angažmana u klubu trenutno je i tajnik Zagrebačkog kickboxing saveza.

Mnogi borci i borkinje koje je trenirao postali su hrvatski, europski i svjetski WAKO prvaci. Osim WAKO natjecanja članovi natjecateljske grupe ostvarili su značajne uspjehe u raznim kickboxing, muay thai, savate i MMA promocijama od kojih bi kao poznatije izdvojili K1 i FFC. Neki od boraca i borkinja koje je trenirao su i Ivan Gluhak, Goran Borović, Stipan Radić, Igor Mehun, Boglarka Brunner, Augustin Miletić, Emil Zoraj, Monika Babić, Sanel Muslić i Jasmin Bečirović.

 

Igor Radiković je rođen 1983. godine, a svoju sportsku karijeru posvetio je borilačkim sportovima trenirajući karate, boks, kickboks i tajlandski boks. 2003. godine započinje svoju trenersku karijeru u klubu Barun Trenk kao trener rekreativnih grupa. 2011. godine završava studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stječe diplomu magistra kineziologije. U svojoj trenerskoj karijeri Igor je radio kao kondicijski trener, individualni trener te fitness instruktor. 2012. godine svoju karijeru nastavlja radeći u turizmu kao voditelj sporta, organizirajući razna sportska događanja. Od 2016. godine kao vanjski nastavnik predaje na kolegiju Sport u turizmu na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

KRATAK PREGLED AKTIVNOSTI PO PROGRAMIMA

 • Termin putovanja: 06.08.-21.08.2020.
 • Let iz Zagreba
 • 16 dana/ 13 noćenja
 • 2 noćenja (s doručkom) u Bangkoku- hotel (4*), smještaj u dvokrevetnim sobama
 • 11 noćenja (sa zdravim doručkom) u hotelu 3* u Hua Hin-u (u neposrednoj blizini kampa dvokrevetne sobe)
 • 2 treninga tajlandskog boksa dnevno u grupi (2 sata po treningu, ukupno 17 treninga)
 • Organizirano grupno jutarnje trčanje (ukupno 9 treninga)

Cijena Programa u trajanju od 16 dana / 13 noćenja iznosi:

10.900,00 kn po osobi*

*Navedena cijena je First Minute cijena aranžmana i vrijedi za rezervacije do 06.06.2020.

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA IZNOSI:

12.000,00 kn po osobi

Navedene cijene vrijede za gotovinsko plaćanje.
Za plaćanje karticama do 6 rata cijena se uvećava za
5%, 7-12 rata za 10% i 13-24 rata za 13%.

Cijena uključuje

• prijevoz zrakoplovom (let u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Dubai – Bangkok i Bangkok – Dubai – Zagreb) i zrakoplovne pristojbe – Fly Emirates

• 2 noćenja u Bangkoku (hotel 4* – smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama na osnovi usluge noćenje s doručkom), hotel Le Tada Parkview 4*

• 11 noćenja u Hua- Hin-u (smještaj u hotelu 3* u standardnim dvokrevetnim sobama, zdravi doručak se poslužuje u restoranu kampa), Amara resort 3* Hua Hin

• dva treninga tajlandskog boksa dnevno u grupama (prema planu putovanja) u trajanju od dva sata, vođenih od strane profesionalnih trenera s Tajlanda

• organizirano jutarnje trčanje u grupi s trenerom/ vodičem iz kampa prije jutarnjeg treninga • korištenje opreme za vježbanje u kampu svakim danom za vrijeme boravka u kampu (osim u satnicama kada se odvijaju grupni treninzi)

• Transfer Bangkok zračna luka – hotel, transfer Bangkok – Hua Hin, te transfer Hua Hin – zračna luka u Bangkoku

• organizaciju i rezervaciju aranžmana, osiguranje odgovornosti, jamčevinu paket aranžmana

Cijena ne uključuje

 • viza koja je obavezna za putovanje (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 35 EUR viziranje + 80,00 kn usluga posredovanja)
 • fakultativni izleti
 • dodatne aktivnosti i usluge, dodatne obroke i piće,
 • napojnice za lokalne vozače, vodiče I trenere (nisu obavezne ali se preporučuju),
 • ulaznice za mečeve koji se posjećuju a nisu navedeni pod cijena uključuje
 • zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza
 • moguća organizacija ručka i večere u kampu uz prethodnu najavu i doplatu od 80 kn po obroku
 • individualni i dodatni treninzi su moguće uz doplatu, a ovise o trenutnoj raspoloživosti trenera i njihovim cijenama
 • osobne troškove
 • transfere kao što su tuk tuk, taxi,…

Načini plaćanja

Gotovinom

 • u poslovnici World Traveler, Žrtava fašizma 2, 51000 Rijeka
 • općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, te internet bankarstvom (30% akontacije prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije polaska).

Kreditnim karticama
u poslovnici World Traveler / na daljinu sljedećim karticama:

 • Visa, Maesto Master od PBZ-a i ERSTE —- do 12 rata
 • Visa, Maestro, Master od ZABE —— do 24 rate
 • Diners —– do 24 rate

Važne informacije

• vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Fly Emirates objavljenom u 2020. godini i podložna su promjeni, organizator zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.

• uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 30 kg – te 1 komad ručne prtljage (do 7 kg)

• organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ali se obvezuje u cijelosti izvršiti program

• završno pismo dostavljamo putem e-maila najkasnije 3 dana prije putovanja- završni dokument potreban za putovanje koji sadrži detalje o polasku

• fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta, pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje – ovisno o dogovoru sa pratiteljem putovanja), osim ako u programu putovanja nije navedeno drugačije

• WORLD TRAVELER nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih izleta navedenih u programu, te nije odgovoran za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

• program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili trudnice

• savjetujemo Vas da se svakako prije bilo kakvog oblika provođenja tjelesne aktivnosti savjetujete sa svojim liječnikom

• ukoliko zbog nedobivanja vize putnici trebaju odustati od putovanja, primjenjuju se uvjeti otkaza prema općim uvjetima turističke agencije WORLD TRAVELER – BC Travel d.o.o.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju i važeći su za ovo putovanje. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: WORLD TRAVELER – BC TRAVEL d.o.o., Žrtava fašizma 2, 51000 Rijeka – OIB: 21165445462, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci u registarski uložak s matičnim brojem 040394577. Broj police jamčevine i police za osiguranje od opće odgovornosti: 990007047046 uplaćena kod Triglav osiguranje d.d. – podružnica Rijeka, Barčićeva 3, 51000 Rijeka. Molimo da se o rizičnosti putovanja informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH,.

Preporučujemo zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja: 16.

Tko ide s tobom na ovo putovanje?
Podijeli s prijateljima!

MOŽEŠ LI SE VEĆ ZAMISLITI TAMO?

KORISNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE

Službeno ime: Kraljevina Thailand / Tajland

Položaj: Tajland je država u jugoistočnoj Aziji. Na jugu izlazi na Tajlandski zaljev, dio Južnog kineskog mora. Graniči na zapadu s Mjanmarom, na sjeveru i istoku s Laosom, na istoku s Kambodžom i na jugu s Malezijom.

Glavni grad: Bangkok

Službeni jezik: Thai

Vremenska razlika: u odnosu na Hrvatsku Tajland je na +5 h u periodu ljetnog računanja vremena (od zadnjeg vikenda u ožujku do zadnjeg vikenda u listopadu), te na +6 h za vrijeme zimskog računanja vremena.

Novčana jedinica: Baht (THB) / 1 EUR = 33 THB (promjenjivo)

Izdaje se u Zagrebu i to u roku od 10 dana, cijena vize iznosi 35 EUR za jedan ulaz u zemlju, vrijedi 90 dana od izdavanja, te za 60 dana boravka u zemlji. Dokumenti potrebni za izdavanje vize su: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografiju kao za putovnicu, fotokopiju prve stranice putovnice i kopiju zrakoplovne karte (potvrdu letova izdaje turistička agencija). Vizu možete ishoditi sami kao putnik ili posredovanjem naše agencije. Naknada za posredovanje iznosi 80,00 kn.

Sve informacije vezano za izdavanje vize potražite na stranicama tajlandskog konzulata – http://thaiconsulate.hr/

Svakako preporučujemo izradu police putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza puta. Cijena police na upit. Osiguravajuća kuća naše agencije je Triglav osiguranje. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti police osiguranja u drugoj osiguravajućoj kući, policu zdravstvenog osiguranja može zaključiti do dana putovanja, dok policu za osiguranje od otkaza puta mora sklopiti u roku koji mu kaže druga osiguravajuća kuća a nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa

Nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja, Uobičajena cjepiva koja smo dobili kroz život su dovoljna. Ne preporuča se igranje s majmunima čiji potencijalni ugriz može biti opasan za Vas kao ni s brojnim psima lutalicama. U slučaju da Vam se dogodi nešto ozbiljno, Bangkok ima puno suvremenih bolnica gdje liječnici govore engleski jezik. Samo što sa kvalitetom dolazi i cijena tako da su te bolnice dosta skupe i stoga je putno osiguranje preporučljivo. Par dana bolnice može Vas stajati nekoliko tisuća kuna, pa pa ukoliko nemate toliko novaca ugovorite osiguranje. Osim Bangkoka i ostatak turističkih središta ima suvremene bolnice s osobljem koje govori engleski ili neki drugi svjetski jezik.

Tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni, odnosno kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do listopada nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice travnja. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od listopada do travnja da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.

Za posjet hramu treba biti dolično odjeven (ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje – trebaju biti do koljena, nit majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Bit će Vam ponuđen (uz malu napojnicu) dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). Prilikom odabira odjeće koju ćete ponijeti na put imajte na umu da su praonice rublja povoljne (već od 12,00 kn/kg robe) te da Vam neće biti problem pronaći mjesto da operete robu.

Dress code za neke barove:
Nije dopuštena sportska odjeća i obuća, japanke, majice bez rukava, niti otvorena obuća za muškarce, dozvoljene su dugačke i kratke hlače, traperice sa zatvorenom obućom, također nije dozvoljeno unošenje vrećica, malih torbi, kofera i ostale prtljage).

Obavezno korištenje flaširane vode. Tajland je destinacija poznata po kulinarstvu. Najčešće se priprema piletina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste začini o kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.

Mobilna i Internet infrastruktura u Tajlandu je među najrazvijenijim u cijeloj regiji. Na samom aerodromu naći ćete štandove s lokalnim teleoperaterima koji će Vam odmah ponuditi razne pakete interneta, razgovora ili sms-a namijenjene turistima. Poneki avioprijevoznici će Vam već u avionu ili pri izlasku iz njega besplatno podijeliti sim kartice od jednog operatera. Potrebno je samo otići na štand operatera čiju karticu imate te izabrati odgovarajući paket. Postoje tri glavna operatera AIS, DTAC i True Move. Osim mobilnog interneta sveprisutan je i WiFi tako da ga praktički svaki restoran, kafić ili hotel ima. Ponekad zna biti spor i nepouzdan ukoliko je već puno ljudi spojeno, pa je dobro imati mobilni Internet kao drugu opciju.

Turistička agencija BC Travel d.o.o.

Besplatni info telefon

MOŽDA ĆE TI SE SVIDJETI I...

null

TAJLAND S PUTOHOLIČARIMA

15 dana - 10.900kn

putovanje-tajland

TAJLAND ZA POČETNIKE

16 dana - 10.900,00kn

putovanje-tajland

KULINARSKA TURA

16 dana - 10.900,00kn

Prijavite se na naš newsletter

Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.