TRENING KAMP TAJLANDSKOG BOKSA

11 ili 16 dana

od 9.600 kn

Nauči i treniraj kraljevsku borilačku vještinu Muay Thai na magičnoj lokaciji na Tajlandu sa profesionalnim trenerima i aktualnim prvacima u tajlandskom boksu. Vrati se u formu, pripremi za nadolazeći meč ili jednostavno pokloni sebi jedno novo iskustvo.

trening kamp tajlandskog boksa
trening kamp tajlandskog boska
Threning kamp Tajlandskog boksa Hua Hin

Odaberi svoj idealan program putovanja i dinamiku treninga u trajanju od  11 ili 16 dana i ne zaboravi: na ovom putovanju uz tebe će u svakom trenutku biti prisutni hrvatski treneri: Leon Beneta, dugogodišnji trener i osnivač zagrebačkog kluba Leon Gym, te Igor Radiković, magistar kineziologije te kondicijski i individualni trener.

ŠTO MOŽEŠ OČEKIVATI?

Bilo da si apsolutni početnik, napredni vježbač ili jednostavno samo tražiš “okidač” za zdrave promjene u svom životu, ovo može biti putovanje za tebe. Nudimo ti putovanje i program treninga prilagođen upravo tvojim potrebama i mogućnostima. Zamisli da započinješ dan laganim trčanjem, okružen/a palmama i zvukovima valova koji se lome na prekrasnoj pješčanoj plaži. Ako ti je to nekad i zvučalo nestvarno, više nije. Naš tim iskusnih trenera i pratitelja putovanja, te vrsnih poznavalaca Tajlanda vodi te u moderno uređen kamp King of Muay Thai u Tajlandu, u prekrasan grad Hua Hin udaljen svega 150 km od Bangkoka. Kamp se nalazi na svega 5 minuta od mora i pruža različite mogućnosti treninga pod budnim okom profesionalaca.

Imat ćeš priliku naučiti sve tajne drevne borilačke vještine Muay Thai, poznatije kao Tajlandski boks, poraditi na svojoj tehnici i kondiciji, uživati u prekrasnim prirodnim ljepotama Hua Hina ili jednostavno vrijeme provoditi na plaži ili bazenu. Glavni trener kampa Wanchana King of Muay Thai (Fighting Record Total : 270. Wins : 215 By Knockout : 70 Losses : 49) je aktualni osvajač Max Muay Thai Global Championship-a do 66 kg od veljače 2019. godine, a u svojoj se profesionalnoj karijeri borio na mnogim poznatim stadionima kako na Tajlandu (Rajadamnern, Lumpinee, Omnoi Stadium,…) tako i drugdje u svijetu (Maroko, Japan, Kina, Filipini, Mianmar,…).

PLAN PUTOVANJA & TRENINGA

Termini putovanja:

 • 16.01.2020. – 26.01.2020. (11 dana / 8 noćenja)

 • 16.01.2020. – 31.01.2020. (16 dana / 13 noćenja)

1. dan, 16.01.2020. (četvrtak): ZAGREB - DOHA

U odličnoj formi i puni dobre energije okupljamo se u Zračnoj luci Dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, kako bismo se uputili ka našoj dugo sanjanoj destinaciji – Tajlandu. Najprije letimo za Dohu, odakle nas očekuje let prema Bangkoku.

2. dan, 17.01.2020. (petak): DOHA – BANGKOK

Nakon doručka u hotelu, slobodni ste za samostalno istraživanje grada. U večernjim satima  odlazimo na fakuktativni izlet na jedan od gradskih stadiona (ovisno o rasporedu mečeva) gdje ćete imati prilike uživati u mečevima tajlandskog boksa. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za istraživanje noćnog života u Bangkoku.

Noćenje u hotelu (3*) u Bangkoku.

3. dan, 18.01.2020. (subota): BANGKOK

Nakon doručka u hotelu, slobodni ste za samostalno istraživanje grada. U večernjim satima  odlazimo na fakuktativni izlet na jedan od gradskih stadiona (ovisno o rasporedu mečeva) gdje ćete imati prilike uživati u mečevima tajlandskog boksa. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za istraživanje noćnog života u Bangkoku.

Noćenje u hotelu (3*) u Bangkoku.

4. dan, 19.01.2020. (nedjelja): BANGKOK – HUA HIN

Nakon doručka slijedi odjava iz hotela i organizirani transfer u Hua Hin.

Hua Hin je jedno od najstarijih ljetovališta na Tajlandu, a ujedno i najpopularnija vikend destinaciji stanovnika prijestolnice. Tu se nalazi i ljetna rezidencija tajlandske kraljevske obitelji. Hua Hin je kao stvoren za ljubitelje osamljenog odmora i posjetitelji ovdje dolaze isključivo da se opuste i odmore. Po dolasku u Hua Hin, smještaj i ostatak večeri slobodno. Lokacija smještajnih jedinica je u neposrednoj blizini kampa. Smještaj je u dvokrevetnm sobama (noćenje sa zdravim doručkom) sa kupatilom, klima uređajem, frižderom te zajedničkim bazenom.

Noćenje u kampu.

5.– 9. dan, 20.- 24.01. (ponedeljak - petak): TRENING PROGRAM U KAMPU KING OF MUAY THAI

Točna satnica treninga biti će definirana po samom dolasku u kamp King of Muay Thai. Dnevno možete prisustvovati na dva grupna treninga tajlandskog boksa (jutarnji i poslijepodnevni termin), organiziranom jutarnjem grupnom trčanju i organiziranom kondicijskom treningu u teretani. Na upit, a ovisno o trenutnoj raspoloživosti instruktora, moguće je uz doplatu organizirati dodatne treninge kao što su: individualni trening tajlandskog boksa, booth camp ili pilates.

Večer slobodna za samostalno istraživanje.

Noćenja u kampu.

10. dan, 25.01. 2020. (subota): HUA HIN – BANGKOK ili TRENING PROGRAM U KAMPU KING OF MUAY THAI

Grupa u Programu putovanja od 11 dana nakon jutarnjeg treninga slijedi odjavljivanje iz smještaja i organizirani transfer  prema zračnoj luci u Bangkoku odakle slijedi let za Dohu u večernjim satima.

Grupa u Programu putovanja od 16 dana nastavlja sa trenažnim procesom kao i prethodnih 5 dana.

Noćenje u kampu.

11. dan, 26.01. 2020. (nedjelja): DOHA - ZAGREB ili HUA HIN

Grupa u Programu putovanja od 11 dana: po dolasku u Dohu, ukrcavanje na let prema zračnoj luci Zagreb.

Grupa u Programu putovanja od 16 dana je slobodna za odmor i samostalno istraživanje.

Noćenje u kampu.

12. -14. dan, 27.- 29.01. (ponedjeljak - srijeda): TRENING PROGRAM U KAMPU KING OF MUAY THAI

Grupa u Programu putovanja od 16 dana nastavlja sa trenažnim procesom prema dosadašnjem modelu.

Noćenje u kampu.

15. dan, 30.01. 2020. (četvrtak): HUA HIN - BANGKOK

Nakon jutarnjeg treninga odjavljujete se sa smještaja i organiziranim transferom putujete prema zračnoj luci u Bangkoku odakle se ukrcavate na let za Dohu u večernjim satima.

16. dan, 31.01. 2020. (petak): HUA HIN - BANGKOK

Po dolasku u Dohu, očekuje nas let prema zračnoj luci Zagreb. Slijedi povratak u realnost do neke sljedeće sportske avanture.

UPOZNAJ SVOJE TRENERE

Leon Beneta je rođen je 1972. u Zagrebu. 1986. počinje trenirati muay thai i ubrzo nakon toga natječe se na muay thai, kickboxing i savate natjecanjima na razini Hrvatske. 1991. jedan je od suosnivača kluba Holly Spirit u kojem iste godine započinje trenersku karijeru. 1996. postaje suosnivač kluba Barun Trenk u kojem nastavlja stjecati trenersko iskustvo. 2008. osniva vlastiti klub u kojem do danas radi kao glavni trener. Uz službenu trenersku licencu Hrvatskog kickboxing saveza dodatno je razvijao svoje znanje te stekao certifikat instruktora grupnog fitnesa i certifikat instruktorskog seminara na Muay Thai Institutu u Bangkoku. Osim angažmana u klubu trenutno je i tajnik Zagrebačkog kickboxing saveza.

Mnogi borci i borkinje koje je trenirao postali su hrvatski, europski i svjetski WAKO prvaci. Osim WAKO natjecanja članovi natjecateljske grupe ostvarili su značajne uspjehe u raznim kickboxing, muay thai, savate i MMA promocijama od kojih bi kao poznatije izdvojili K1 i FFC. Neki od boraca i borkinja koje je trenirao su i Ivan Gluhak, Goran Borović, Stipan Radić, Igor Mehun, Boglarka Brunner, Augustin Miletić, Emil Zoraj, Monika Babić, Sanel Muslić i Jasmin Bečirović.

 

Igor Radiković je rođen 1983. godine, a svoju sportsku karijeru posvetio je borilačkim sportovima trenirajući karate, boks, kickboks i tajlandski boks. 2003. godine započinje svoju trenersku karijeru u klubu Barun Trenk kao trener rekreativnih grupa. 2011. godine završava studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stječe diplomu magistra kineziologije. U svojoj trenerskoj karijeri Igor je radio kao kondicijski trener, individualni trener te fitness instruktor. 2012. godine svoju karijeru nastavlja radeći u turizmu kao voditelj sporta, organizirajući razna sportska događanja. Od 2016. godine kao vanjski nastavnik predaje na kolegiju Sport u turizmu na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

KRATAK PREGLED AKTIVNOSTI PO PROGRAMIMA

PROGRAM PUTOVANJA OD 11 DANA

 • Termin putovanja: 16.01.-26.01.2020.
 • Let iz Zagreba
 • 11 dana/ 8 noćenja
 • 2 noćenja (s doručkom) u Bangkoku- hotel (3*)
 • 6 noćenja (s doručkom) u Hua Hin kampu (dvokrevetne sobe)
 • 2 treninga tajlandskog boksa dnevno u grupi  (ukupno 11 treninga)
 • Organizirano grupno jutarnje trčanje (ukupno 6 treninga)
 • Organizirani kondicijski treninzi u teretani svakog dana (ukupno 6 treninga)

PROGRAM PUTOVANJA OD 16 DANA

 • Termin putovanja: 16.01.-31.01.2020.
 • Let iz Zagreba
 • 16 dana/ 13 noćenja
 • 2 noćenja (s doručkom) u Bangkoku- hotel (3*)
 • 11 noćenja (s doručkom) u Hua Hin-u kampu (dvokrevetne sobe)
 • 2 treninga tajlandskog boksa dnevno u grupi (ukupno 17 treninga)
 • Organizirano grupno jutarnje trčanje (ukupno 9 treninga)
 • Organizirani kondicijski treninzi u teretani svakog dana (ukupno 9 treninga)

CIJENA

Cijena Programa u trajanju od 11 dana / 8 noćenja iznosi:

9.600,00 kn po osobi

Cijena Programa u trajanju od 16 dana / 13 noćenja iznosi:

10.900,00 kn po osobi

Navedene cijene vrijede za gotovinsko plaćanje.
Za plaćanje karticama do 6 rata cijena se uvećava za
5%, 7-12 rata za 10% i 13-24 rata za 13%.

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom (let u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok i Bangkok – Doha – Zagreb) i zrakoplovne pristojbe – Qatar Airways,
 • 2 noćenja u Bangkoku (hotel 3* – smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama na osnovi usluge noćenje s doručkom) ,
 • Program putovanja od 11 dana: 6 noćenja u Hua- Hin-u (smještaj u kampu u standardnim dvokrevetnim sobama na osnovi usluge noćenje s doručkom) ili Program putovanja od 16 dana: 11 noćenja u Hua- Hin-u (smještaj u kampu u standardnim dvokrevetnim sobama na osnovi usluge noćenje s doručkom) ,
 • Program putovanja od 11 dana: dva treninga tajlandskog boksa dnevno u grupama (svakim danom od ponedjeljka do subote) u trajanju od dva sata, vođenih od strane profesionalnih trenera s Tajlanda (sveukupno 11 treninga svaki u trajanju do 2 sata) ili Program putovanja od 16 dana: dva treninga tajlandskog boksa dnevno u grupama (svakim danom od ponedjeljka do subote) u trajanju od dva sata, vođenih od strane profesionalnih trenera s Tajlanda (sveukupno 17 treninga),
 • organizirano jutarnje trčanje u grupi (sveukupno 6 treninga za Program putovanja od 11 dana i 9 treninga za Program putovanja od 16 dana),
 • korištenje teretane u kampu svakim danom za vrijeme boravka u kampu (osim u satnicama kada se odvija grupni kondicijski trening),
 • organizirani kondicijski trening u teretani ili bez opterećenja jednom na dan, vođen od strane licenciranog trenera (sveukupno 6 treninga za Program putovanja od 11 dana i 9 treninga za Program putovanja od 16 dana),
 • Transfer Bangkok zračna luka – hotel, transfer Bangkok – Hua Hin, te transfer Hua Hin – zračna luka u Bangkoku,
 • organizaciju i rezervaciju aranžmana, osiguranje odgovornosti, jamčevinu paket aranžmana.

Cijena ne uključuje

 • viza koja je obavezna za putovanje (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 35 EUR viziranje + 80,00 kn usluga posredovanja)
 • fakultativni izleti
 • dodatne aktivnosti i usluge, dodatne obroke i piće,
 • napojnice za lokalne vozače i vodiče (nisu obavezne ali se preporučuju),
 • ulaznice za mečeve koji se posjećuju a nisu navedeni pod cijena uključuje
 • zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza
 • moguća organizacija ručka I večere u kampu uz prethodnu najavu i doplatu od 80 kn po obroku
 • individualni i dodatni treninzi su moguće uz doplatu, a ovise o trenutnoj raspoloživosti trenera i njihovim cijenama
 • osobne troškove
 • transfere kao što su tuk tuk, taxi,…

Načini plaćanja

Gotovinom

 • u poslovnici World Traveler, Žrtava fašizma 2, 51000 Rijeka
 • općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, te internet bankarstvom (30% akontacije prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije polaska).

Kreditnim karticama
u poslovnici World Traveler / na daljinu sljedećim karticama:

 • Visa, Maesto Master od PBZ-a i ERSTE —- do 12 rata
 • Visa, Maestro, Master od ZABE —— do 24 rate
 • Diners —– do 24 rate
 • Amex – do 12 rata

Važne informacije

 • vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Qatar Airways objavljenom u 2019. godini i podložna su promjeni, organizator zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
 • uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 30 kg – na letu Qatar Airways te 1 komad ručne prtljage (do 7 kg)
 • organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ali se obvezuje u cijelosti izvršiti program
 • završno pismo dostavljamo putem e-maila najkasnije 3 dana prije putovanja- završni dokument potreban za putovanje koji sadrži detalje o polasku
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta, pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje – ovisno o dogovoru sa pratiteljem putovanja), osim ako u programu putovanja nije navedeno drugačije
 • WORLD TRAVELER nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih izleta navedenih u programu, te nije odgovoran za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili trudnice
 • savjetujemo Vas da se svakako prije bilo kakvog oblika provođenja tjelesne aktivnosti savjetujete sa svojim liječnikom
 • ukoliko zbog nedobivanja vize putnici trebaju odustati od putovanja, primjenjuju se uvjeti otkaza prema općim uvjetima turističke agencije WORLD TRAVELER – BC Travel d.o.o.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju i važeći su za ovo putovanje. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: WORLD TRAVELER – BC TRAVEL d.o.o., Žrtava fašizma 2, 51000 Rijeka – OIB: 21165445462, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci u registarski uložak s matičnim brojem 040394577. Broj police jamčevine i police za osiguranje od opće odgovornosti: 990007047046 uplaćena kod Triglav osiguranje d.d. – podružnica Rijeka, Barčićeva 3, 51000 Rijeka.

Molimo da se o rizičnosti putovanja informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr.

Preporučujemo zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja: 16

Tko ide s tobom na ovo putovanje?
Podijeli s prijateljima!

MOŽEŠ LI SE VEĆ ZAMISLITI TAMO?

KORISNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE

Službeno ime: Kraljevina Thailand / Tajland

Položaj: Tajland je država u jugoistočnoj Aziji. Na jugu izlazi na Tajlandski zaljev, dio Južnog kineskog mora. Graniči na zapadu s Mjanmarom, na sjeveru i istoku s Laosom, na istoku s Kambodžom i na jugu s Malezijom.

Glavni grad: Bangkok

Službeni jezik: Thai

Vremenska razlika: u odnosu na Hrvatsku Tajland je na +5 h u periodu ljetnog računanja vremena (od zadnjeg vikenda u ožujku do zadnjeg vikenda u listopadu), te na +6 h za vrijeme zimskog računanja vremena.

Novčana jedinica: Baht (THB) / 1 EUR = 33 THB (promjenjivo)

Izdaje se u Zagrebu i to u roku od 10 dana, cijena vize iznosi 35 EUR za jedan ulaz u zemlju, vrijedi 90 dana od izdavanja, te za 60 dana boravka u zemlji. Dokumenti potrebni za izdavanje vize su: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografiju kao za putovnicu, fotokopiju prve stranice putovnice i kopiju zrakoplovne karte (potvrdu letova izdaje turistička agencija). Vizu možete ishoditi sami kao putnik ili posredovanjem naše agencije. Naknada za posredovanje iznosi 80,00 kn.

Sve informacije vezano za izdavanje vize potražite na stranicama tajlandskog konzulata – http://thaiconsulate.hr/

Svakako preporučujemo izradu police putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza puta. Cijena police na upit. Osiguravajuća kuća naše agencije je Triglav osiguranje. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti police osiguranja u drugoj osiguravajućoj kući, policu zdravstvenog osiguranja može zaključiti do dana putovanja, dok policu za osiguranje od otkaza puta mora sklopiti u roku koji mu kaže druga osiguravajuća kuća a nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa

Nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja, Uobičajena cjepiva koja smo dobili kroz život su dovoljna. Ne preporuča se igranje s majmunima čiji potencijalni ugriz može biti opasan za Vas kao ni s brojnim psima lutalicama. U slučaju da Vam se dogodi nešto ozbiljno, Bangkok ima puno suvremenih bolnica gdje liječnici govore engleski jezik. Samo što sa kvalitetom dolazi i cijena tako da su te bolnice dosta skupe i stoga je putno osiguranje preporučljivo. Par dana bolnice može Vas stajati nekoliko tisuća kuna, pa pa ukoliko nemate toliko novaca ugovorite osiguranje. Osim Bangkoka i ostatak turističkih središta ima suvremene bolnice s osobljem koje govori engleski ili neki drugi svjetski jezik.

Tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni, odnosno kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do listopada nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice travnja. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od listopada do travnja da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.

Za posjet hramu treba biti dolično odjeven (ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje – trebaju biti do koljena, nit majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Bit će Vam ponuđen (uz malu napojnicu) dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). Prilikom odabira odjeće koju ćete ponijeti na put imajte na umu da su praonice rublja povoljne (već od 12,00 kn/kg robe) te da Vam neće biti problem pronaći mjesto da operete robu.

Dress code za neke barove:
Nije dopuštena sportska odjeća i obuća, japanke, majice bez rukava, niti otvorena obuća za muškarce, dozvoljene su dugačke i kratke hlače, traperice sa zatvorenom obućom, također nije dozvoljeno unošenje vrećica, malih torbi, kofera i ostale prtljage).

Obavezno korištenje flaširane vode. Tajland je destinacija poznata po kulinarstvu. Najčešće se priprema piletina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste začini o kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.

Mobilna i Internet infrastruktura u Tajlandu je među najrazvijenijim u cijeloj regiji. Na samom aerodromu naći ćete štandove s lokalnim teleoperaterima koji će Vam odmah ponuditi razne pakete interneta, razgovora ili sms-a namijenjene turistima. Poneki avioprijevoznici će Vam već u avionu ili pri izlasku iz njega besplatno podijeliti sim kartice od jednog operatera. Potrebno je samo otići na štand operatera čiju karticu imate te izabrati odgovarajući paket. Postoje tri glavna operatera AIS, DTAC i True Move. Osim mobilnog interneta sveprisutan je i WiFi tako da ga praktički svaki restoran, kafić ili hotel ima. Ponekad zna biti spor i nepouzdan ukoliko je već puno ljudi spojeno, pa je dobro imati mobilni Internet kao drugu opciju.

Turistička agencija BC Travel d.o.o.

Besplatni info telefon

MOŽDA ĆE TI SE SVIDJETI I...

null

TAJLAND S PUTOHOLIČARIMA

15 dana - 10.900kn

putovanje-tajland

TAJLAND ZA POČETNIKE

16 dana - 10.900,00kn

putovanje-tajland

KULINARSKA TURA

16 dana - 10.900,00kn

Prijavite se na naš newsletter

Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.