Izvučeni sretni dobitnici 16-dnevnog putovanja života po egzotičnom Tajlandu

Došao je i taj trenutak koji ste svi iščekivali.

Izvučeni su sretnici koji, zahvaljujući sudjelovanju u nagradnoj igri Večernjeg lista i naše putničke agencije World Traveler, putuju na 16-dnevnu avanturu po Tajlandu, a na svoje putovanje života vode i jednu dragu osobu.

Naime, javno izvlačenje nagrade održano je jučer, 21.03.2019. u prostorijama Večernjeg lista, a u izvlačenju su sudjelovale sve pošiljke pristigle do 21. ožujka 2019. u 12 sati i SMS-ovi pristigli do 21. ožujka 2019. u 10 sati.
Izvlačenje je izvršeno na način da je izvučen po jedan dobitnik iz baze pristiglih kupona objavljenih u Večernjem listu i jedan dobitnik iz baze pristiglih sms-ova. Tročlana komisija i javni bilježnik nadzirali su izvlačenje nagrada te o istom vodili zapisnik.

21.03.2019. Zagreb- Izvlacenje dobitnika u nagradnoj igri Vecernjeg lista. snimio:Boris Scitar/Vecernji list
21.03.2019. Zagreb- Izvlacenje dobitnika u nagradnoj igri Vecernjeg lista. snimio:Boris Scitar/Vecernji list


Među više tisuća sudionika nagradne igre Večernjaka i Wolrd Travelera, za 16-dnevno putovanje u Tajland (za dvije osobe), izvučeni su: Tomislav Vavžek (Belišće)  i Boris Žibrat (Karlovac).

Ekipa World Travelera čestita Tomislavu i Borisu! 🙂 Ljudi, jedva vas čekamo upoznati i napraviti zajedničke uspomene za cijeli život! Bit će nam luuuudo u Bangkoku, prekrasno na Phuketu i nezaboravno na svim fantastičnim avanturama koje smo za vas osmislili. ?

Vama koji ste ovog puta ostali bez nagrade želimo zahvaliti na sudjelovanju, poželjeti više sreće za neki sljedeći put, a nadamo se i da ćemo vas uskoro imati prilike upoznati, na nekom od naših egzotičnih putovanja.