PUTNIČKA KASICA BY WORLD TRAVELER

NEDOSTAJU VAM DALEKA PUTOVANJA?

Počnite ih planirati, a lovu šparati i uvećavati uz Putničku kasicu by World Traveler.

Konačno je došlo vrijeme kada i o dalekim putovanjima možemo opet razmišljati. A vrijeme je i da ih počnete planirati. S Putničkom agencijom World Traveler možete početi planirati i kako platiti svoje putovanje.

Za sve vas strastvene putnike, koji ovu pauzu od dalekih putovanja želite iskoristiti kako bi isplanirali nova, osmislili smo Putničku kasicu by World Traveler – program kojim Vam omogućavamo da jednostavnije podnesete financijski teret Vašeg budućeg putovanja. Uz Putničku kasicu lovu za putovanja šparate, ali i uvećavate.

PLANIRAJTE I ŠPARAJTE

Planirajte putovanja a lovu šparajte i uvećavajte uz Putničku kasicu by World Traveler.
A evo i kako:

putnička kasica by world travelerOdaberite iznos koji želite i možete uplatiti u Putničku kasicu by World Traveler, kao i dinamiku uplata. Preporučeni iznosi su 300, 500 i 1000kn, a dinamika tjedna i mjesečna.

putnička kasica by world travelerU Putničkoj kasici by World Traveler, vaša kuna vrijedi više jer svaku uplatu koju napravite nagrađujemo s dodatnih 10% od vrijednosti uplate.

Korak 1

Počnite uplaćivati u Putničku kasicu u iznosima i dinamici koju preferirate.

Korak 2

Sve vaše uplate nagrađujemo s dodatnih 10% od uplaćenog iznosa.

Korak 3

Iznose koje ste uplatili u svoju Putničku kasicu iskoristite da umanjinte ili u potpunosti otplatite putovanje na destinaciju o kojoj sanjate.*

*Odnosi se na daleka grupna i individualna putovanja u organizaciji Putničke agencije World Traveler.

DESTINACIJE ZA KOJE MOŽETE ŠPARATI

uz Putničku kasicu by World Traveler

putovanje-na-tajland

TAJLAND

null

MJANMAR

world traveler vesna pavletic

BALI

null

OMAN

null

VIJENTAM

Zanimaju vas detalji? Kontaktirajte nas na:

VAŽNO JE ZNATI

  • Bez obzira jeste li se već odlučili za određeno putovanje iz naše ponude ili se još premišljate, možete započeti s uplatama
    određenih iznosa u vašu Putničku kasicu by World Traveler.
  • Iznose možete mijenjati ovisno o svojim mogućnostima, te plaćati dinamikom koja vam odgovara. Dakle, jedan mjesec možete uplatiti 500kn, drugi 1000kn, a onda jednog tjedna 300kn, pa idućeg tjedna opet 500kn. Odabir je vaš i ovisi o vašim mogućnostima.
  • Na sav iznos koji ste uplatili u Putničku kasicu do 30 dana pred polazak na odabrano putovanje, World Traveler vam dodaje 10% iznosa.

PRIMJERA RADI:

Vaša uplata od 300kn

u Putničkoj kasici vrijedi 330kn

Vaša uplata od 500kn

u Putničkoj kasici vrijedi 550kn

Vaša uplata od 1000kn

u Putničkoj kasici vrijedi 1100kn

Imate pitanje? Pišite nam na:

Što je Putnička kasica by World Traveler?

Program koji smo osmislili u Putničkoj agenciji World Traveler za sve vas kojima nedostaju daleka putovanja i koji želite vrijeme ove nametnute pauze iskoristiti za planiranje novih putovanja, a pri tom šparati svoj novac, odnosno dobiti veću vrijednost za novac koji uplatite.

Kome je namijenjena Putnička kasica by World Traveler?

Svima koji planirate u skorije vrijeme posjetiti neku od dalekih destinacija koju Putnička agencija World Traveler ima u svojoj ponudi putovanja. Putnička kasica by World Traveler idealan je način da na vrijeme počnete šparati za svoje iduće daleko putovanje, time se financijski rasteretite i prije samog putovanja otplatite veći dio ili čak cijeli iznos cijene odabranog putovanja.

Ima li minimalnog iznosa za uplatu?

Predlažemo vam iznose za uplatu od 300kn, 500kn, 1000kn. No, odluka o iznosu je vaša pa uplaćeni iznosi mogu biti i drugačiji.

Moram li uplaćivati isti iznos svakog mjeseca?

Ne morate. Dinamiku i odabir iznosa diktirate sami. Cilj Putničke kasice by World Traveler je da uplaćujete kada i kako vama odgovara, ovisno o mogućnostima, financijskim prioritetima i planovima. Sasvim je u redu da jednog mjeseca uplatite 1000kn za putovanje o kojem maštate, a sljedećeg 500kn i obratno.

Moram li odmah odabrati putovanje za koje uplaćujem novac?

Ne morate. 😊 Bitno je da znate da novac koji uplaćujete možete iskoristiti za bilo koje grupno ili individualno daleko putovanje u organizaciji Putničke agencije World Traveler. Provjerite našu ponudu, planirane termine i vidite uklapaju li se naše destinacije u vašu bucket listu. Ako je odgovor DA, onda više nema nikakvih prepreka da počnete šparati vaš novac za putovanje uz Putničku kasicu by World Traveler. Zapamtite: sami odabirete dinamiku i neki od ponuđenih iznosa, a mi dodajemo vrijednost svakom iznosu koji uplatite. Na taj način štedite svoj novac i financijski ste rasterećeniji prilikom otplate svog sanjanog dalekog putovanja.

Što ako uplatim novac, a ne mogu otići na putovanje?

Kratko i jasno, vratit ćemo vam novac koji ste uplatili. U iznosu koji ste stvarno uplatili, bez nagradnih bonusa od 10%.

Što trebam napraviti da počnem šparati novac za putovanja uz Putničku kasicu by World Traveler?

Za početak, odaberite iznos koji želite uplatiti ovog mjeseca i napravite uplatu. Napravite taj mali korak ka ostvarenju svog sna, ka putovanju u neku novu daleku zemlju. Nakon svake vaše uplate, javit ćemo vam se s informacijom koliko je stanje vaših uplata, koliki je iznos dobivenih bonusa. Uz to ćemo vam sugerirati kako da „najbezbolnije“ i najisplativije otplatite željeno putovanje ili umanjite cijenu istog.

Ako ste spremni početi šparati, javite nam se za dodatne informacije i sugestije oko odabira uplata i dinamike plaćanja za vaše putovanje iz snova. Stojimo vam na raspolaganju na: 0800 666 669, 051 601 842, na mobitel 099 200 22 30 ili putem e-maila na info@world-traveler.hr.

Podijelite s prijateljima!

I počnite zajedno šparati za sljedeće putovanje.

ODABERITE NEKO OD NADOLAZEĆIH PUTOVANJA

i počnite šparati uz Putničku kasicu by World Traveler
tajland s putoholičarima - bangkok - bike tour

TAJLAND S PUTOHOLIČARIMA

14 dana
polazak 29.12.2020.

null

FOTO TURA MJANMAR

12 dana
polazak 10.02.2021.

null

VIJETNAM ZA POČETNIKE

14 dana
Polazak: 12.10.2020.

Prijavite se na naš newsletter

Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.