putopis-putoholicari-putovanje

Prvi put u Rijeci World Traveler’s Bar

Za sve vas koje ne drži mjesto, koji skupljate pečate u putovnicama i uspomene sa raznih krajeva svijeta, koji ste najsretniji kad konačno bookirte tu avionsku kartu i koji samo čekate da nekud otputujete – baš za vas, imamo sjajnu vijest! ?

Prvi put u Rijeci, imati ćemo priliku družiti se na seriji putopisnih evenata pod nazivom: World Traveler’s Bar.

I svi ste pozvani.

U World Traveler’s Baru se okupljamo svi mi, svjetski putnici i oni koji su na dobrom putu da to postanu, jednom mjesečno i uvijek na drugoj lokaciji (jer nas mjesto ne drži ?), pričamo o putovanjima o kojima sanjamo, saznajemo o novim destinacijama, upijamo priče iskusnih svjetskih putnika i na trenutak se iz Rijeke selimo u neku daleku, drugačiju zemlju.

 

Putoholičari  donose priče o Sjevernoj Koreji

putoholicari-sjeverna-koreja

Naš prvi World Traveler’s Bar biti će na već svima poznatoj lokaciji, u Three Monkeys baru, a kao gosti nam sitžu Iva i Branko iz Međimurja, beskrajno simpatični par koje svi poznajete kao Putoholicarii čije avanture po svijetu sasvim sigurno rado pratite.

Ovoga puta, Putoholicari nam donose svoje uzbudljive priče iz jedne od najzatvorenijih i najmisterioznijih zemalja na svijetu – Sjeverne Koreje. Saznat ćemo kako izgleda boraviti u zemlji u kojoj je Biblija zabranjena, a marihuana dozvoljena, što to morate znati ukoliko se poželite fotografirati uz jedan od bezbroj spomenika velikog vođe Kim Jong Una i da li biste imali pravo na auto da živite u Sjevernoj Koreji.

Saznat ćemo i kako su Putoholicari spojili ljubav prema putovanjima uz ljubav prema sportu i u Pjongjangu istrčali polumaraton pred 50.000 odlično sinkroniziranih navijača – kadrovi od kojih ćete se sigurno naježiti.

Ulaz je slobodan, ponesite puno dobre volje i poneko dobro pitanje

Putovnica vam ovoga puta ne treba. Iako, sigurni smo kako ćete nakon predavanja vrlo brzo poželjeti imati ju u ruci na putu prema nekoj od azijskih destinacija.

Osigurajte svoje mjesto i prijavite se putem linka: http://bit.ly/2qMp052

Dođite, pitajte, naučite, zabavite se, pravo putovanje počinje s nama, u Three Monkeys Baru, u utorak 26.11.,u 19 sati!

Vidimo se! ?