prvi world traveler's bar putoholičari

World Traveler’s Bar je rođen!

Na prvom, u seriji putopisnih druženja koja su pred nama, pokazali smo da u Rijeci i te kako živi ekipa ovisna o putovanjima, a da je mjesto na kojem ćemo učiti o novim destinacijama i dijeliti iskustva sve što nam je potrebno.

Prvi World Traveler’s Bar u Grad koji teče doveo je poznate ljubitelje putovanja iz Međimurja – Putoholičare! Iva Mihalic Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom portalu Putoholičari uz brojne anegdote  i savjete, a ovom su prilikom Riječankama i Riječanima otkriti uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje!

prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari

Druženje za koje se traži mjesto više

Three Monkeys Bar bio je premali za sve ljubitelje svijeta putovanja, a država koja se smatra najzatvorenijom na svijetu dočarana kroz dojmove Putoholičara uz fotografije i video zapise izazvala je veliku pažnju i otvorila brojna pitanja!

prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari

Sretnim dobitnicima uručene nagrade

Ovom prilikom, vlasnica Putničke agencije World Traveler, Vesna Pavletić, uručila je nagrade dobitnicima nagradne igre organizirane u suradnji s Večernjim listom, na kojoj su dvojica sretnika osvojili svaki po putovanje za dvoje u Tajland od 16 dana.

Dobitnici Tomislav Vavžek i Boris Žibrat nisu krili oduševljenje, oni već u prvom mjesecu 2020. idu iskoristiti svoje nagrade.

prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari

Putovanje na Tajland dostupno je svima kroz odlične aranžmane naše agencije! Također, Tajland možete doživjeti i u društvu Putoholičara, Ive i Branka,  na putovanju od 02.01.-16-01.2020.  Ako osjećate da je baš ovo putovanje prilika za vas – požurite, jer mjesta je još jako malo.

Drugo izdanje World Traveler’s bara već se s nestrpljenjem očekuje

Tombola, posebno osmišljeni kokteli večeri, odlična atmosfera, World Traveler  i Putoholičari razbudili su riječku scenu i otvorili koncept događanja za koji se traži mjesto više!

prvi world traveler's bar putoholičari prvi world traveler's bar putoholičari

Fotografije sa Prvog World Traveler’s Bara pogledajte na našoj Facebook stranici.

A bacite oko i na to kako su naše druženje opisali portali poput Stiluete, Fiumana, Extravaganta i Torpedo Medie.