world traveler putovanja valentinovo tajland

[AKCIJA POVODOM DANA ZALJUBLJENIH]

Ljubav se najljepše slavi na putovanju, zar ne?

Ako želite istinski obradovati vama dragu osobu – odvedite je na putovanje. I to na destinaciju o kojoj oduvijek sanja. Vjerujte, nećete pogriješiti. Niti jedan drugi poklon ne može nadmašiti putovanje na dar, jer iskustva koja stvarate zajedno i uspomene na prekrasne trenutke nešto su što zauvijek ostaje.

Vjerujemo da je upravo egzotični Tajland na popisu sanjanih destinacija mnogima od vas. Zato u duhu ljubavi i putovanja, ovog Valentinova darujemo vam nezaboravno iskustvo romantične večere za dvije osobe u nekom od magičnih restorana na rajskom otoku Phuketu.

Odaberite jedan od 4 prekrasna restorana koja smo za vas izdvojili i uživajte u prizorima zalaska sunca iznad Andamanskog mora, a mi vam poklanjamo 800kn, budžet dovoljan za bogatu večeru za dvije osobe.

Izbor je zaista raznolik i zato smo za vas izdvojili top 4 najromantičnija restorana na Phuketu, od kojih ćete odabrati jedan:  Joe’s downstairs, Beachfront cabana dining, La gritta ili Sea Salt. Svi su takvi da ne možete pogriješiti.

valentinovo - world traveler akcija tajland

Napomena: Ova akcija vrijedi ukoliko u periodu od 14.02. – 25.02. uplatite putovanje u Tajland za dvije osobe u organizaciji naše putničke agencije World Traveler, u terminima tijekom 2020. i 2021. godine. Program putovanja i brojne garantirane termine provjerite na programu putovanja Tajland za početnike.

 

Za sva dodatna putovanja – stojimo vam na raspolaganju na:

?Mobitel: +38599 200 22 30
☎️Telefon u uredu: +38551 601 842
?info@world-traveler.hr
Adresa: Žrtava fašizma 2, Rijeka, Hrvatska