OMAN

Neotkrivena ljepotica Arapskog poluotoka zove na istraživanje. U društvu Putoholičara otkrivamo beduinske tajne pod zvjezdanim nebom pustinjskih noći, diveći se raskošnim  džamijama i očaravajućoj prirodi Omana.

Misteriozna arapska ljepotica

Misteriozni sultanat, arapska ljepotica i Švicarska Bliskog istoka, puno je sinonima koji se koriste uz ime Omana. Ova zemlja razvija se tek posljenjih 50ak godina, nakon što na vlast došao sultan Qaboos bin Said al Said zbacivši svog oca s vlasti.  Od zemlje sa tri škole i jednom bolnicom, Oman je kroz pola stoljeća postao zemlja u kojoj je školovanje besplatno, kao i zdravstvo, plaće su neoporezive a stopa kriminala neznatna. 
Odaberite putovanje
Imamo za vas provjeren recept putovanja za pamćenje

Istražite Oman s Putoholičarima

U društvu Putoholičara vodimo vas u ovu konzervativnu ali tolerantnu zemlju, koja ne može drugo do nadići sva vaša očekivanja.

Impresionirat će vas Muskat, osmanska prijestolnica raštrkana duž obale Arapskog mora, čije oblake umjesto nebodera paraju minareti raskošne džamije Sultan Qaboos Grand Mosque.

Napajt ćete oči beskrajnim pješčanim dinama u pustinji Washiba sands, i impresivnim dubinama Jabal al Shams, omanskog Grand Canyona. Omanski Wadiji ukrast će vam srce, poželjet ćete makar komadićem misli zauvijek ostati u ovim oazama, savršenom spoju kanjona s prirodnim jezercima smaragdnih nijansi.

Da li ste ikada vidjeli kako kornjače poliježu jaja? Tako smo i mislili. Dopustite da u Omanu bude prvi put.

No results found ....

Galerija

Ipak tražite nešto drugačije? Javite nam se!

S punim povjerenjem oslonite se na naše ogromno iskustvo strastvenih svjetskih putnika i do najsitnijih detalja organizirati ćemo vaše sljedeće putovanje bilo na neku od ponuđenih egzotičnih destinacija, ili pak na neku koju vi želite.

Za vas možemo organizirati:

teambuildinge

Teambuildinge

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

proslave-jubileja

Proslave jubileja

Medeni mjesec

Medeni mjesec

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Info telefon

051 601 842