WORLD TRAVELER

Bezbroj prijeđenih kilometara, sati vožnje i letova, čekanja i trčanja po aerodromima, a onda predivna mjesta, divni ljudi, zanimljivi običaji, kulture, tisuće različitih okusa čudesne hrane, od najudobnijeg kreveta do neproaspavanih noći, najrazličitiji vremenski uvjeti, ta divna stvorenja, od komarca do slona…  Sve to skupljeno u nezaboravne doživljaje i iskustvo.

Najljepši doživljaji i najveća iskustva gube na svom intenzitetu ako se ne podijele s nekim. Zato odlučismo sve to podijeliti sa što više ljudi tako da vam omogućimo da doživite svu ljepotu svijeta uz što manje brige oko organizacije putovanja i sa spoznajom da vam i daleka putovanja nisu nedostupna.

Zato za vas i zbog vas postoji putnička agencija World Traveler.

Organizirat ćemo za vas putovanje kao nezaboravan odmor; po vašoj želji s pažnjom na najsitnije detalje. Plan vašeg putovanja prilagodit ćemo prema željenim destinacijama, vrsti i razini smještaja, željenim prijevoznim sredstvima, kulturnim, sportskim, hedonističkim i bilo kojim drugim aktivnostima na destinaciji te kreirati samo vaše „ tailor-made“ putovanje.

Uvjerit ćemo vas da je naš pristup organizaciji originalan i drugačiji. Kao iskusni svjetski putnici znamo i razumijemo što očekujete od putovanja o kojem sanjate!

ZAMISLI. PUTUJ. DOŽIVI.

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Besplatni info telefon