MJANMAR

Nestvarni prizori netaknute prirode ukrašeni razbacanim zlatnim pagodama, topli, srdačni ljudi, provincijska raznolikost, budistička smirenost – sve vas to čeka u dalekom Mjanmaru. Otkrije ga s nama.
Putovanje u Mjanmar (Burmu) izazov je za one radoznale među vama svjetskim putnicima. Zemlja intrigantne povijesti i tradicije, zemlja koja diše i smije se u svom ritmu, u nekom drugom vremenu. Misteriozan i veličanstven, zlatan i šaren, zatvoren i primamljiv – jeste li spremni za Mjanmar?

Zemlja koja živi Budizam

Čim kročite na tlo Mjanmara imat ćete utisak da ste uplovili vremenskim strojem nekoliko stoljeća unazad. Preplavit će vas s nebom u tisuću boja, zalascima ukrašenim balonima i vrhovima hramova, s netaknutom prirodom koloritnih pejzaža. Usprkos desetljećima vladavine vojne hunte te izolacije od ostatka svijeta, Mjanmar je zemlja toplih i srdačnih ljudi, širokih osmjeha i iskrenih pogleda koji žive Budizam.
Odaberite putovanje
Imamo za vas provjeren recept putovanja za pamćenje

Istražite Mjanmar na naš način

Tisuće dijamanata Shwedagon pagode u Yagonu, Mandalay, „dugonoge“ kućice na jezeru Inle i narod Inthar, nesvakidašnji prizori ribarenja nogom na mjanmarski način, na tisuće hramova drevnog Bagana, dugovrate žene, sela i vrtovi koji plivaju, plutajuće tržnice.Zaboravite na civilizaciju i odvažite se s nama iskusiti Mjanmar.

No results found ....

Galerija

Ipak tražite nešto drugačije? Javite nam se!

S punim povjerenjem oslonite se na naše ogromno iskustvo strastvenih svjetskih putnika i do najsitnijih detalja organizirati ćemo vaše sljedeće putovanje bilo na neku od ponuđenih egzotičnih destinacija, ili pak na neku koju vi želite.

Za vas možemo organizirati:

Medeni mjesec

Medeni mjesec

teambuildinge

Teambuildinge

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

proslave-jubileja

Proslave jubileja

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

 

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Info telefon

051 601 842