Dragi naši svjetski putnici,

 

Prije svega,

Nadamo se da ste nam svi dobro, zdravi i da čuvate sebe i svoje najdraže u ovom nepredvidivom vremenu koje nas je zadesilo.

Ako imate potrebu zaspati s kacigom na glavi, te ako vas ne bi iznenadilo da neko od narednih jutara prvu kavu popijete s Godzilom, vjerujte potpuno vas razumijemo. Naizgled je apokaliptično, ali i ovo će vrijeme proći.

Iz svega možemo i moramo izaći samo jači, hrabriji, pametniji. I odgovorniji – prvenstveno kad je riječ  načinu na koji se ophodimo prema našoj planeti Zemlji. Zasigurno je da smo ovih dana svi pomalo stavili prst na čelo i zapitali se kako svako od nas (bilo da je to na putovanjima ili doma) možemo doprinijeti boljem očuvanju planeta čiji smo podstanari…

 

No, hajmo redom… Hajmo prvo svi položiti D&D test, test distanciranja & discipline kako bi nas globalno najgooglanija riječ zadnjih par mjeseci, #COVID-19, ostavila na miru i kako bismo se što prije vratili svom uobičajenom načinu života koji nam sada toliko nedostaje.

 

Kao što možete pretpostaviti, i mi radimo od doma…

Našu egzotičnu riječku poslovnicu na adresi Žrtava fašizma 2 zatvorili smo na neko vrijeme, otkazali sva putovanja planirana za prvu polovicu godine.

Ovo #ostanidoma vrijeme u #dobacorone koristimo kreativno, planirajući nove nezaboravne zajedničke avanture, smišljajući teme za nova putopisna predavanja, radeći na detaljima novih koncepta na koje smo vas već  navikli. Jedno vam možemo reći, osim disciplinirano, ovo vrijeme ćemo i pametno iskoristiti, za pripremu realizacije svih super ideja koje duuugo već imamo.

 

Iako doma, dostupni smo vam putem maila info@world-traveler.hr kao i na mobitel 099 200 22 30 a svakako smo vam tu svakodnevno i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, gdje vam malo pokušavamo skrenuti misli sa trenutne situacije.

 

Čuvajte se,

U ovome smo zajedno….

Vaš World Traveler team 😉

#OSTAJEMDOMA