INDIJA – spoj kontrasta i enigme

putovanje-u-indiju

Čudesna, divlja i beskrajno intrigantna, ova zemlja visoko je na ljestvici svakog svjetskog putnika u potrazi za tekovinama civilizacije, svjetskim čudima ili nevjerojatnim prirodnim ljepotama. Intenzivna u svakom smislu te riječi, Indija je bogata kulturnim, povijesnim, vjerskim i arhitektonskim atrakcijama, bogata je religijama, jezicima i ljudima a najbogatija je različitostima. Na prvi dodir šokantna, Indija će postati zemlja koja će vam svaki put ponuditi nešto drugačije.

Čudesna, divlja, intrigantna

Bajkovite palače Zlatnog trokuta veličanstvene Indije očarat će vas koliko i intimni rituali života i smrti svetih gradova ove spiritualne zemlje. U šarenilu sarija, opojnim mirisima začina u svim bojama, šetnjom kroz kaotične i izazovne ulice sa svetim kravama, već ćete planirati svoj sljedeći posjet ovoj čudesnoj mješavini kontrasta.
Odaberite putovanje
Kakva god da su vam očekivanja, Indija će ih nadmašiti!

Indija na naš način

Ako ste u potrazi za putovanjem koje će vam promijeniti život, Indija nesumnjivo je odgovor. Osim što će vas zapanjiti I inspirirati svojom ljepotom I duhovnošću, izazivat će vas svojim kaotičnim ludilom milijunskih gradova I otkriti vam potpuno nove dimenzije vas samih, dimenzije koje niste ni znali da imate. Iz Indije ćete se uvijek vraćati drukčiji.

putovanje-u-indiju

TURA VELIČANSTVENIH

14 dana

putovanje-u-indiju

Kažu da jedan ljudski vijek nije dovoljan da bi se Indija istražila, a svakome tko ju je makar jednom u životu posjetio, ostavila je neizbrisiv doživljaj, kao malo koja druga zemlja. U spoju kontrasta i enigme, raznovrsnih prirodnih ljepota i veličanstvenog naslijeđa povijesti, ova beskrajno intrigantna zemlja neće vas ostaviti ravnodušnim.

Galerija

Nesaglediva je i neopisiva zemlja čuda Indija, a iskustvo indijskog tla, mirisa i boja mogu vam dočarati samo vaša osjetila. Pred njenim veličanstvom ostajemo nijemi, fotografije će bolje govoriti.

Ipak tražite nešto drugačije? Javite nam se!

S punim povjerenjem oslonite se na naše ogromno iskustvo strastvenih svjetskih putnika i do najsitnijih detalja organizirati ćemo vaše sljedeće putovanje bilo na neku od ponuđenih egzotičnih destinacija, ili pak na neku koju vi želite.

Za vas možemo organizirati:

djevojacke-veceri

Djevojačke večeri

momacke-veceri

Momačke večeri

Medeni mjesec

Medeni mjesec

teambuildinge

Teambuildinge

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

proslave-jubileja

Proslave jubileja

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Besplatni info telefon

0800 666 669