BUTAN – tamo gdje je sreća mjesto

putovanje-butan
trekking-ture-butan

Zarobljena između vremena, ova posljednja himalajska kraljevina okružena misterijom i ponosno čuvanom tradicijom, pokazat će vam kako se živi Budizam i kako se kroje zakoni u službi sreće čovjeka. Bajkoviti krajolici prirode, duhovnost samostana na vrtoglavim visinama i jednostavnost kao način života, pročistit će vam dušu i otvoriti srce na jednom nadasve neobičnom putovanju. Duboko udahnite, ovako čist zrak niste dugo iskusili.

Bajkovit, urezan u uspomenama zauvijek

Putovanje u zemlju u kojoj se napredak mjeri bruto nacionalnom srećom, a kralj propovjedi demokraciju, gdje je riža crvena a čili glavno jelo, čija prijestolnica nema semafore, a ljudi nose narodne nošnje bit će među onima koja ostaju urezana u uspomenama zauvijek.
Odaberite putovanje
Upustite se u avanturu na krilima letećeg tigra i otkrijte zašto je sreća mjesto.

Butan na naš način

Butan je bio i ostao zemlja u kojoj su stari običaji i tradicije još uvijek dio svakodnevnog života ljudi, gdje se vjeruje da čovjek može preživjeti i iskreno živjeti samo ako je u kontaktu sa prošlošću. Zemlja koju svjetski putnici smatraju privilegijom posjetiti, ima poruku za vas: „Ne uzimajte ništa osim uspomena, ne ostavljajte nam ništa osim otisaka vaših stopala.“

putovanje-u-butan

PUTOVIMA MISTERIJE

11 dana - od 19.500,00 kn

putovanje-u-butan

Vodimo vas u jednu od najljepših i najzagonetnijih zemalja na svijetu, himalajsku kraljevinu Butan. Vozit ćemo se kroz povijest dugu 4000 godina, kroz veličanstvene doline i strme planine, upijajući svaki trenutak prekrasnih krajolika. Očarani pažljivo čuvanom tradicijom u potrazi za mirom budističkih hramova i monumentalnih građevina, naučit ćemo zašto je sreća mjesto.

putovanje-butan

INDIVIDUALNE TREKKING TURE

Dolazi uskoro!

butan-trekking-tura

Pripremamo za vas jedinstven doživljaj Butana kroz trekking avanture, različitih razina zahtjevnosti. Proći ćete putevima netaknute prirode, kraj udaljenih samostana, kroz duboke šume i butanska sela, i imati poseban uvid u nesvakidašnju svakodnevicu ove zemlje. Posebno poznat po nezaboravnom pogledu na vrhove Himalaje, trekking u Butanu bit će i prilika da obnovite energiju i saberete misli, daleko od uobičajene užurbanosti života.

Galerija

Ako ste se ikada pitali kako izgleda skriveni raj na zemlji, udahnite duboko – osjetit ćete čist zrak Himalaje i čuti tišinu zemlje gromovitog zmaja.

Ipak tražite nešto drugačije? Javite nam se!

S punim povjerenjem oslonite se na naše ogromno iskustvo strastvenih svjetskih putnika i do najsitnijih detalja organizirati ćemo vaše sljedeće putovanje bilo na neku od ponuđenih egzotičnih destinacija, ili pak na neku koju vi želite.

Za vas možemo organizirati:

djevojacke-veceri

Djevojačke večeri

momacke-veceri

Momačke večeri

Medeni mjesec

Medeni mjesec

teambuildinge

Teambuildinge

Poslovna putovanja

Poslovna putovanja

proslave-jubileja

Proslave jubileja

Prijavite se na naš newsletter


Ostavite svoju e-mail adresu i najbolje ponude putovanja stižu vam u inbox

Klikom na polje „Prijavi se” potvrđujete da ste upoznati i suglasni s našom Politikom privatnosti.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa naše newsletter liste.


Besplatni info telefon

0800 666 669